ERZİNCAN / TERCAN - Şehit Recep Gündüz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şehit Recep Gündüz Anadolu İmam Hatip Lisesi

KAZIM KARABEKİR MAH. AYDINLIK EVLER KÜME EVLERİ YANI NO 34 TERCAN / ERZİNCAN
Vizyon
Geçmişimizdeki manevi şahsiyetlerimizin gösterdiği; Rabbini bilen, Hak yolunda olmayı kendine şiar edinmiş bir zihniyetle, kurum kültürünü oluşturmuş ve bu kültürün hamurunu Kuran ile yoğurmuş, kültürel mirasını koruyan, problem çözme yöntemlerini bilen, topluma önderlik edebilecek ve mesleğini hakkıyla yapan bireyler yetiştiren köklü bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi hayat ve geleceğe hazırlarken; aklıyla ve vicdanıyla hareket eden, hakkın yanında ve batılın karşısında olmayı kendine rehber edinmiş, aydınlık bireyler yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunun bilincinde bir eğitici kadrosu ile köklü bir devlet terbiyesi içinde bireyler yetiştirmek ve bu bireyleri hak yoluna kazandırarak vatan, millet, bayrak ve devlet için canla başla çalışan bireyler haline getirmeye çalışılmaktadır.
08.30-16.10
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz bağlı bulunduğumuz Erzincan ilini 97 km. mesafededir. aynı zamanda Erzurum iline 90 km mesafededir.